Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Wandelen Baarn Hollandsche Rading

De Vuursche: Oude bomen en jonge aanplant wisselen elkaar af

Wandelroute van 114 km in de buurt van Baarn, Utrecht

De Vuursche is een prachtig natuurgebied dat zich uitstrekt tussen Baarn en Hollandsche Rading. In dit gebied wisselen oude monumentale bomen en jonge aanplant elkaar af, wat zorgt voor een gevarieerde en boeiende wandelervaring.

NS-wandeling De Vuursche

Een populaire wandeling in De Vuursche is de NS-wandeling De Vuursche. Deze wandeling is 13 kilometer lang en begint bij NS-station Baarn. De wandeling voert door het bos, langs heidevelden en over landgoederen. Onderweg kom je langs verschillende historische bezienswaardigheden, zoals de Tafelberg en het Kasteel Groeneveld.

Van Baarn naar Hollandsche Rading

Een andere mooie wandeling in De Vuursche is de wandeling van Baarn naar Hollandsche Rading. Deze wandeling is 114 kilometer lang en loopt door het hart van het gebied. De wandeling voert langs prachtige bossen, heidevelden en landgoederen. Onderweg kom je langs verschillende historische bezienswaardigheden, zoals de Ruïne van Amelisweerd en het Kasteel De Haar.

De Vuursche is een prachtig natuurgebied dat zich leent voor een ontspannende wandeling. Of je nu kiest voor de korte NS-wandeling of de langere wandeling van Baarn naar Hollandsche Rading, je zult zeker genieten van de prachtige omgeving.


Komentar